“Jouw dagelijkse inspiratie voor je volgende trip!”
    veilig online betalen.png

Betaling

Betaalmogelijkheden

Bij Desty kun je op verschillende manieren je betaling direct voldoen. Alle betalingen kunnen voor jouw gemak online gedaan worden. Al onze online betalingen worden verwerkt via het beveiligde platform van onze partner Mollie. Na de betaling keer je weer terug op onze website.

Nadat de betaling succesvol is afgerond ontvang je binnen 15 min. een korte bevestiging met daarin je boekingsnummer. Op het moment dat de betaling is verwerkt sturen wij binnen 48 uur je definitieve bevestiging samen met de praktische informatie over je bestemming. Heb je geen email ontvangen? Het kan zijn dat deze in de spambox terecht zijn gekomen. Is dit ook niet het geval? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice: +31 (0)20 - 3080621.


Veilig online betalen via Mollie:

Desty maakt voor internetbetalingen gebruik van de internet-kassa van Mollie. Hiermee kun je snel en veilig betalen op internet.

Mollie handelt veilig en wereldwijd online betalingen af. De verbinding verloopt via beveiligde SSL-verbindingen. Je kunt deze verbinding herkennen doordat het internetadres begint met https:// in plaats van http://.

Je herkent een beveiligde verbinding (Secure Connection) ook aan het SSL-slotje boven- of onderin uw webbrowser. Met de SSL-verbinding (Secure Socket Layer) worden je persoonlijke gegevens versleuteld en kunnen ze niet onderschept worden door derden. De SSL-beveiliging is een wereldwijde standaard.

Mollie voldoet aan de strenge vereisten van de PCI Data Security Standards (klasse 1), van MasterCard en Visa. Deze eisen houden in dat er door Mollie geen creditcardgegevens worden vastgelegd, zodanig dat derden hier misbruik van kunnen maken. De betaalgegevens worden ook vergrendeld verstuurd volgens de internetbeveiliging standaard SSL.

Mollie wordt een aantal malen per jaar gecontroleerd op de vereisten van de PCI Data Security Standards. Daarnaast wordt zij jaarlijks door een daartoe bevoegde externe partij geaudit. Pas wanneer aan alle eisen is voldaan wordt het Certificate of Compliance verstrekt. Mollie verstrekt geen bank- en/of creditcardgegevens van consumenten aan de bij haar aangesloten webshops of aan andere derden. In het geval van misbruik van bankrekeninggegevens van derden zal Mollie dit te allen tijde melden aan de daarvoor bevoegde Justitiële instantie.

Mogelijkheden: Je kunt op de volgende manieren veilig online betalen:

IDEAL (Internetbankieren)

Bij deze betaalmethode kun je direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met je eigen bank. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van je eigen bank. Als internetbankierder kun je direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat je je daarvoor hoeft aan te melden.

Creditcard Visa & MasterCard

Je kunt je creditcardgegevens - via een beveiligde SSL procedure - veilig invoeren en wij zorgen samen met je creditcardorganisatie voor een correcte afhandeling.

PayPal

PayPal is een veilige manier om online te betalen zonder je gegevens te delen. Koppel je bankrekening of creditcard en betaal in enkele klikken. Betalen is slechts een kwestie van je e-mailadres en wachtwoord invullen.

BanContact Mister Cash

BanContact / Mister Cash is een bankbetaalmethode uit en voor België, waarmee onze Belgische gasten binnen een vertrouwde bankomgeving kunnen betalen.

Ontvang dagelijks nieuwe inspiratie in je mailbox!